Wie zijn wij?

Bij INTU werken innovatieve en creatieve mensen. Wij delen een passie voor techniek en een betere wereld. We zijn bescheiden, praktisch en staan met beide benen op de grond.

Wat ons verbindt is een inspirerende visie: “ Wij dromen ervan dat iedereen in Nederland gasvrij gaat wonen.” Deze droom wordt werkelijkheid door onze eigen innovaties die INTUïtief zijn in gebruik.

Wie ben jij?

Ben jij iemand die z’n talenten wil inzetten voor een betere wereld? Bij een bedrijf waar je een hecht team vormt met je collega’s en waar je vrijheid en uitdaging krijgt?

Steeds meer mensen willen gasvrij wonen. Daardoor zoeken wij betrokken mensen ter versterking van ons installatie-team. We zijn per direct opzoek naar een installateur met achtergrond in de elektrotechniek en/of CV-techniek.

Intu installateur

Wat verwachten wij van onze installateurs?:

  • Tenminste een MBO diploma niveau 4 installatietechniek / elektrotechniek of vergelijkbaars.
  • Aantoonbare en relevante werkervaring als loodgieter of CV-monteur.
  • Je levert graag kwaliteit en bent klantgericht.

Deze combinatie zorgt voor uitdagende functies met veel ruimte voor eigen initiatief in een open en informele sfeer.

Wat kun jij verwachten van ons?:

Naast salaris en een prettige inspirerende werksfeer met leuke collega’s :-), krijg je van ons veel vrijheid en uitdaging om het beste uit jezelf te halen. INTU loopt voorop op het gebied van energiezuinige systemen. Wij leveren de meest vooruitstrevende installaties. Ons innovatieve karakter zorgt voor een inspirerende en uitdagende werkplek.

Geïnteresseerd?

Verstuur je sollicitatie naar raffaele.pasveer@intu.nl